DE KONING SANDWICH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Koning Sandwich. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2024 om 16:06 Heel erg lekker dank jullie wel
5 jul 2024 om 7:47 Friet was niet genoeg gebakken. De huisgemaakte saus van de crispy bleken Heinz mayonaise en Heinz ketchup te zijn. De kip an sich was nog wel ok
4 jul 2024 om 19:32 Everything is great. The order was made quickly, the staff was very polite, the sandwich was very tasty as always))
4 jul 2024 om 0:17 Duurde ruim 1 uur en 20 min voordat ze er waren en het ijskoude blik cola lag onder de hamburger en naast de aardappel partjes alles was dus gewoon koud. Toen ik daar wat van zei, kreeg ik als antwoord volgende keer doen we het beter…. nee dank je ….
2 jul 2024 om 21:22 Eerste en laatste keer. Pasta salade waar alleen mais en saus in zat. De broodjes waren net bakstenen zo hard. Garnalen te lang gebakken en niet lekker. Daarnaast zat er op het broodje kip sla die zo hard was. Nooit meer sorry!
20 jun 2024 om 12:16 Ik bestel altijd en ik krijg dezelfde smaak was erg lekker bedankt :)
20 jun 2024 om 4:29 Is aanrader voor mensen die kwaliteit willen
19 jun 2024 om 17:14 Very tasty cooked chicken. The sauce is incredible! The order was prepared fast. I will definitely order again
14 jun 2024 om 17:39 The food was super amazing!! I had the steak bread and definitely did not disappoint at all!! The bread was fresh the steak was really good and soft aswel, and the fries that came with it was delicious. I’m for sure ordering again
14 jun 2024 om 11:27 Het was heel lekker
13 jun 2024 om 22:27 Het eten is erg lekker en puur en de smaak van de kip is geweldig en ik heb het eten warm ontvangen ook .. bedankt
13 jun 2024 om 14:46 Was zeker lekker, alleen mogen ze van mij wel het broodje faijta toevoegen aan het thuisbezorgd menu. Die was namelijk geweldig toen ik in de zaak at.